Malerfirmaet Lemvigh/Ricky Lemvigh Larsen

Kvalitetsarbejde siden 1938

Navnet Lemvigh borger for høj kvalitet inden for malerfaget. Skønt Malerfirmaet Lemvigh først blev til i 2011, bygger det videre på en stolt familiearv, der går helt tilbage til 1938. Her startede Rickys farfar sit malerfirma, og siden fulgte Rickys far i hans fodspor. Ricky Lemvigh er således 3. generation i malerfaget og står på skuldrene af sin far og farfar, når det kommer til viden, interesse og værdier inden for malerfaget.

Vi er stolte af at holde de gamle dyder inden for malerfaget i hævd. Det gælder både i valget af kvalitetsmaling og ved valg af de teknikker, som egner sig bedst muligt til opgaven. Det gælder også vores måde at være på og vores tilgang til kunderne. Vi ønsker at leve fuldt op til vores kunders tillid, så de glade og tilfredse vender tilbage med nye opgaver eller anbefaler os til andre.

Tilfredse kunder

Vi er meget stolte af vores kunders anbefalinger, som er den bedste reklame, vi kan få. Vores kunder kender os på kvaliteten af vores arbejde. Når de vender tilbage med nye opgaver eller anbefaler os til venner og bekendte, er det et kæmpe skulderklap. Vores vigtigste mål for virksomheden er således ikke at blive større, men derimod at have ry for høj kvalitet, høj faglighed og høj kundetilfredshed.