Kan du anbefale Malermester Ricky Lemvigh Larsen

Herunder kan du læse vores seneste anbefalinger.

Hvis du er en af vores tilfredse kunder, vil vi blive glade for din anbefaling.

På forhånd mange tak!

Rating: 5

23 Tanker om “Giv en anbefaling”

 • Firmaet Lemvigh har i 2019 malet vores sommerhus udvendig; alle flader, vinduer og døre, samt repareret treværk nogle steder. Inden maling blev huset grundrenset/alger vasket af. Arbejdet blev udført professionelt, hurtigt og sommerhuset står nu flot nymalet. Undervejs fik vi rigtigt god rådgivning og jeg kan på det varmeste anbefale Ricky og hans team.

  Rating: 5
 • Nyt køkken og bryggers
  Vi totalistandsatte vores køkken og bryggers i sommeren 2018 og fik i den forbindelse fornøjelsen af at have malermester Ricky på besøg.
  Ricky kom forbi og hjalp os hurtigt videre, til trods for, at hans kalender var rigeligt fyldt ud – det var altså i de sene aftentimer og tidlige morgentimer at Ricky fik presset os ind – respekt for det.
  Vi har været rigtig tilfredse med Rickys arbejde, det er professionelt, hurtigt og meget meget flot. Ikke kun arbejdet men også anbefalinger undervejs har hjulpet os, til et idag meget tilfredsstillende resultat. Jeg kan kun anbefale at benytte Ricky – vi er selv igang med planlægning af projekt her til sommer 2019 og Ricky er allerede booket. =)
  Mvh Kasper Baun – Helsinge

  Rating: 5
 • Maling af husfacade
  Planlagt maling af husfacade viste sig at blive meget udfordrende og udviklede sig til en total facaderenovering.
  Ricky mestrede at samle de rigtige folk til at varetage opgaven og han afsluttede selv jobbet med en super flot malerarbejde.

  Rating: 5
 • Tapesering og maling
  Vi havde Ricky ude og filse, tapesere og male et værelse for os. Resultatet er blevet over al forventning og man kan virkelig se det store arbejde der er lagt i det. Ricky er ekstremt arbejdsom og bruger den tid der skal til for at slutresultatet bliver perfekt. Vi kan kun sende vores største anbefaling! Malerfirmaet Lemvighs arbejde er alle pengene værd!

  Rating: 5
 • Renovering af stue
  Vi fik vores vægge renovereret. Der blev fuldspartlet, sat glasfilt op og malet. Ricky udførte det hele meget professionelt. Udover at gøre malerarbejde, gav han gode råd. Han viser stor interesse for at hans kunder skal få et godt resultat. Han hjalp os med at finde tømrer/elektriker. Det hele blev gjort til rimelige priser. Vi kan varmt anbefale Ricky.

  Rating: 5
 • Vi havde fornøjelsen af at bruge Malerfirmaet Lemvigh til indvendigt malerarbejde af vores nye hus. Vi fik meget kompetent sparring ift. valg af malingtyper, og det endelige resultat er top-professionelt og knivskarpt udført. Vi kan ikke være mere tilfredse med resultatet, og vil ikke tøve med at bruge Ricky igen.

  Rating: 5
 • Nymalet sommerhus
  Jeg har fået malet mit sommerhus udvendigt, sort træhus med hvide vinduer. Det er superflot, det sorte står glat og blankt og vinduerne er meget flotte. Desuden er maleren og hans hjælper søde og hyggelige at have gående. De kommer til tiden og rydder op efter sig. Min varmeste anbefaling.

  Rating: 5
 • Maling og istandsættelse
  Med kort varsel rykkede Ricky ud og malede og istandsatte vores 3 værelses lejlighed. Han rev et nædsænket loft ned og fjernede parketgulve, satte stuk op, opsatte filt, reparerede vægge efter elektrikerens arbejde mm. Ricky udfører et flot arbejde, han kommer med ideer til forbedringer – uden at det koster en bondegård, han rydder op efter sig og tager også gerne lidt ekstra med på genbrugspladsen, når han alligevel skal derhen. Samtidig med det gode håndværksarbejde påtog Ricky sig at “styre” opgaven, så vi – trods tidspres – blev færdige til tiden. Vi kan stærkt anbefale Ricky.

  Rating: 5
 • Jeg har lige fået såvel malet mit sommerhus inkl vinduer og sokkel samt oliebehandlet min terrasse. Det er blevet super flot og helt igennem en god oplevelse lige fra tilbud til regning. Tilbuddet kom hurtigt og var rimeligt. Arbejdet gik i gang med det samme med et vældig flot resultat. Der var rigtig pænt ryddet op, så arbejdet kom til sin fulde ret uden jeg skulle irritere mig over selv at skulle gøre rent bagefter. Ricky er meget responsive både i og udenfor normal arbejdstid. Alt i alt en god oplevelse så hermed mine varmeste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Udvendig maling
  Super professionelt håndværk til tiden. God vejledning. Alle aftaler overholdt.

  Rating: 5
 • Filtopsætning og maling
  God vejledning. Fantastisk smukt arbejde, ikke mindst omkring ‘svære’ partier ved ovenlysskakter som tømren havde efterladt i meget rå stand. Alle aftaler og tider overholdt til punkt og prikke. Nemt at komme i kontakt med Ricky. Stor faglig stolthed. Rigtigt pænt rydtet op efter endt arbejde. Vi ringer til Ricky næste gang vi skal bruge en maler.

  Rating: 5
 • Dygtig, venlig maler
  Ricky sørgede for maling af lofter, gulve, træværk, døre og vægge i stue, soveværelse, køkken, gang og bad i min lejlighed. Ricky var super hurtig, vældig god til at kommunikere undervejs og gjorde et rigtig godt stykke arbejde.
  Resultatet blev super flot.

  Ricky var god til at vejlede i forhold til hvordan maler arbejdet skulle udføres og kom med anbefalinger til forskellige typer af maling til f.eks. træværk, loft og vægge. Den slags havde jeg ingen forstand på, og Ricky anbefalinger var super gode.
  Da der under opgavens udførelsen kom flere uventede reparationer med i købet, murerarbejde, revner i loftet og den slags, fiksede Ricky det hele.

  Et rigtig godt udført arbejde og en rigtig flot helt som ny lejlighed. Jeg kan absolut anbefale Ricky.

  Rating: 5
 • Filt på gavlvægge i stue.
  Vi har fået sat filt op og fået malet vores gavlvægge i vores stue med loft til kip.
  Arbejdet er udført hurtigt og professionelt, og alle aftaler blev overholdt til tiden.
  Vi er meget tilfre… Læs mere

  Rating: 5
 • Maling af hus
  Vi fik malet hele vores hus inden indflytning og fik opsat tapet mv. Ricky lavede et rigtig flot stykke arbejde til aftalt tid og pris. Vi vil helt sikkert bruge ham igen og han har vores varmeste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Maling af trappeopgang
  Alt gik lige efter bogen. Ricky kom som aftalt for at besigtige opgaven, han var hurtig til at meddele pris, og påbegyndte arbejdet kort tid efter.Tidsfrist samt øvrige aftaler er blevet overholdt og mere til.Spartling, fugning og malerarbejde af både loft, vægge og træværk er udført i topklasse.Vi er rigtig glade for vores flotte nymalede trappeopgang og mere end tilfredse med god service, professionelle håndtering, glad og imødekommende maler.

  Rating: 5
 • Maling inddørs
  Ricky udfører et supergodt malerarbejde og holder altid aftaler. Vi har brugt ham til to opgaver både indendørs og udvendig, og begge gange har kvaliteten været helt i top. Og til konkurrencedygtige priser. Jeg kan anbefale Ricky til alle som har behov for at få udført malerarbejde, det kan være små og stor opgaver.

  Rating: 5
 • Malerarbejde indvendigt
  Maling af 2 rum indvendigt, lakering af gulv og småreparationer diverse steder i huset

  Rating: 5
 • Indendørs malerarb.
  På anbefaling engagerede vi Ricky til maling af alle overflader indendørs (væg og loft) inkl. paneler, døre, radiatorer og renovering af gammel teak-dør m.m. Arbejdet blev virkelig flot udført og med stor effektivitet. Alle aftaler blev overholdt. Samtidig vil vi også rose Ricky for at komme med gode inputs og dele ud af en stor viden.
  Vi følte vi var i rigtig gode hænder hos en håndværker der går meget i sit fag!

  Rating: 5
 • Dygtig, venlig maler
  Ricky sørgede for maling af lofter, gulve, træværk, døre og vægge i stue, soveværelse, køkken, gang og bad i min lejlighed. Ricky var super hurtig, vældig god til at kommunikere undervejs og gjorde et rigtig godt stykke arbejde.
  Resultatet blev super flot.

  Ricky var god til at vejlede i forhold til hvordan maler arbejdet skulle udføres og kom med anbefalinger til forskellige typer af maling til f.eks. træværk, loft og vægge. Den slags havde jeg ingen forstand på, og Ricky anbefalinger var super gode.
  Da der under opgavens udførelsen kom flere uventede reparationer med i købet, murerarbejde, revner i loftet og den slags, fiksede Ricky det hele.

  Et rigtig godt udført arbejde og en rigtig flot helt som ny lejlighed. Jeg kan absolut anbefale Ricky.

  Rating: 5
 • rep og maling af væg
  Jeg fik repareret og malet en stuevæg. Ricky holdt sine aftaler til punkt og prikke, hvilket jeg værdsætter højt. Udover det lavede han et perfekt stykke arbejde som jeg ikke kan sætte en finger på og Ricky har et behageligt væsen. Kan kun anbefale herfra.

  Rating: 5
 • Havestue
  Jeg kom i forbindelse med Ricky Lemvigh da vi skulle have en havestue og vores tømrer tog kontakt til Ricky Lemvigh via håndværker.dk.
  Jeg bemærkede hurtigt at malermesteren var omhyggelig og hurtig med en meget fin sans for detaljer.
  Jeg tilbød derfor Ricky Lemvigh at gennemgå og udbedre resten af vores hus (vinduer, vindskeder mm), som nu, hvor det stod op imod den nye havestue efterlyste en kærlig hånd.
  Ricky Lemvigh har udført dette arbejde til vores fulde tilfredshed og jeg giver ham de bedste anbefalinger.

  Rating: 5
 • Lofter og træværk
  Vi har en gammel lejlighed fra 1934 i 2900 Hellerup. Lejligheden trængte generelt til at blive friske op, men især vores lofter og alt træværk, fra franske døre til paneler, vindusrammer og plader, ville blive en udfordring.
  Vi kontaktede derfor Ricky Lemvigh, for et tilbud på det arbejde – vi havde fået anbefalet Ricky af nogle naboer, der også har brugt ham til fuldstændig renovering af 2 lejeligheder i samme kompleks vi bor i.
  Ricky gav os et godt og realistisk tilbud, og vi var ikke i tvivl om at sige ja-tak. Det har vi ikke fortrudt, Ricky er utrolig omhyggelig, faglig kompetent og gik til opgaven med respekt for den gamle lejligheds finurligheder. Det et tydeligt at mærke, at Ricky har erfaring og ved hvad han laver..
  Ricky overholder sine aftaler, kommer til tiden, er patentlig med oprydning efter sit arbejde, og efterlader altid en ren og pæn lejlighed efter endt arbejdsdag.
  Vores lejlighed fremstår idag, så god som ny, med flotte lofter, der ikke længere krakelerer og træværk, der står så snorlige, som de nu kan i en gammel ejendom.
  Ricky gav gode råd til det vi selv skulle lave, så vi ikke kom alt for galt afsted.
  Vi vil til enhver tid bruge Ricky igen og vil ikke betænke os med at anbefale ham til andre.

  Rating: 5

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *